Maskarpones sūrio tortas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, biskvitui, 300 gramų
- Cukrus, kremui, 170 gramų
- Kiaušiniai, biskvitui, 6 vienetai
- Kvietiniai miltai, biskvitui, 240 gramų
- Jogurtas, kremui, 200 gramų
- Vanduo, želatinai išbrinkinti, 100 mililitrų
- Grietinėlė, kremui, 400 gramų
- Želatina, kremui, 35 gramai
- Vanilinis cukrus, kremui, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Mascarpone sūris, kremui, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:
Biskvitui kiaušinius, cukrų išplakti mikseriu iki putų, tada dėti persijotus. Jei norite gauti kakavinį biskvitą, reikia dėti 1 šaukštą kakavos ir arbatinį šaukštelį kepimo miltelių. Kepimo indą iškloti kepimo popieriumi, patepti aliejumi ir supilti gautą masę. Kepti apie 30-45 min. 180 laipsnių temperatūroje. Biskvitą ataušinti perpjauti į 2-3dalis. Kremui grietinėlę išplakti su cukrumi, vanilinu ir citrinos rūgštele, padėti į šoną. Maskarponės sūrį, jogurtą išplakti mikseriu ir šią masę supilti ištirpintą želatiną, atsargiai įmaišyti grietinėlę. Į gautą masę galima įdėti įvairių vaisių .Imti biskvitą dėti sūrio masę, vėl biskvitą, vėl masę. Baigus dėti į šaldytuvą, kad sustingtų. Papuošimas pagal kiekvieno fantaziją.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-10-23 16:01
As is sio recepto panaudojau tik krema (kitam tortui)...
Ir labai skaniai gavosi 


2011-04-13 08:02
jogurta dedu kaip buna vysniu,persiku skonio. Labai jau atsiprasau kad sukos visa vaizda gadina,bet norejau ikelti nuotrauku kaip galima papuosti. Kadangi tortukas is riebesniu tai dedu trintu juodu serbentu,galima ir kitokias uogas
2011-04-12 20:20
koki jogurta deti?
2011-04-12 09:26
labai tinka tos sukos plaukam sukuoti prie torto 

2013-08-09 12:50