Maskarpones sūrio tortas

Maskarpones sūrio tortas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, biskvitui, 300 gramų
  • Cukrus, kremui, 170 gramų
  • Kiaušiniai, biskvitui, 6 vienetai
  • Kvietiniai miltai, biskvitui, 240 gramų
  • Jogurtas, kremui, 200 gramų
  • Vanduo, želatinai išbrinkinti, 100 mililitrų
  • Grietinėlė, kremui, 400 gramų
  • Želatina, kremui, 35 gramai
  • Vanilinis cukrus, kremui, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Mascarpone sūris, kremui, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:

Biskvitui kiaušinius, cukrų išplakti mikseriu iki putų, tada dėti persijotus. Jei norite gauti kakavinį biskvitą, reikia dėti 1 šaukštą kakavos ir arbatinį šaukštelį kepimo miltelių. Kepimo indą iškloti kepimo popieriumi, patepti aliejumi ir supilti gautą masę. Kepti apie 30-45 min. 180 laipsnių temperatūroje. Biskvitą ataušinti perpjauti į 2-3dalis. Kremui grietinėlę išplakti su cukrumi, vanilinu ir citrinos rūgštele, padėti į šoną. Maskarponės sūrį, jogurtą išplakti mikseriu ir šią masę supilti ištirpintą želatiną, atsargiai įmaišyti grietinėlę. Į gautą masę galima įdėti įvairių vaisių .Imti biskvitą dėti sūrio masę, vėl biskvitą, vėl masę. Baigus dėti į šaldytuvą, kad sustingtų. Papuošimas pagal kiekvieno fantaziją.

Receptą atsiuntė: jurgita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Dovile
2013-08-09 12:50
kokia grietinele naudojat?
As
2011-10-23 16:01
As is sio recepto panaudojau tik krema (kitam tortui)... Ir labai skaniai gavosi
jurgita
2011-04-13 08:02
jogurta dedu kaip buna vysniu,persiku skonio. Labai jau atsiprasau kad sukos visa vaizda gadina,bet norejau ikelti nuotrauku kaip galima papuosti. Kadangi tortukas is riebesniu tai dedu trintu juodu serbentu,galima ir kitokias uogas
erne
2011-04-12 20:20
koki jogurta deti?
alma
2011-04-12 09:26
labai tinka tos sukos plaukam sukuoti prie torto