Maskarponės sūrio kremas - desertas

Maskarponės sūrio kremas - desertas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 100 gramų
  • Mėlynės, 200 gramų
  • Grietinėlė, 33-35 proc. riebumo, 100 mililitrų
  • Vanilinis cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Mascarpone sūris, 250 gramų
Gaminimo instrukcija:

Grietinėle išplakame su baltuoju ir vaniliniu cukrumi.
Sudedame maskarponės sūrį ir dar kartą išmaišome.
Galiausiai įmaišome mėlynes.
Sudedame į taures ir dedame į šaldytuvą 6-8 valandoms.
Labai skanu - tinka tortams pertepti, pyragėliams ir pan.

Receptą atsiuntė: Dalia
» Rašyti komentarą
» Komentarai
onutee
2018-07-23 13:40
tikrai labai skanus ,dariau ,mano svečiams labai patiko ,rytoj vel darysiu ,,,
Laura
2016-11-14 12:09
Labai skanu O del porciju kiekio - i kiek tauriu isdalinsi, tiek ir bus porciju Sitas desertukas gana sotus, tai as dedu i mazus desertinius indelius ir gaunasi apie 4 porcijas. Galima i dar mazesnius dedant turbut ir iki kokiu 5-6 porciju datempti. Ir grietineles as dedu biski daugiau, ne 100, o 200ml, kad iseiga didesne butu
Jolita
2015-05-07 23:30
tikra kaloriju bomba
Kalioo :)
2013-08-05 21:58
O kelioms cia porcijoms!??
El
2013-07-21 14:43
Jaamyy Labai skanu