Maskarponės sūrio kremas - desertas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 100 gramų
- Mėlynės, 200 gramų
- Grietinėlė, 33-35 proc. riebumo, 100 mililitrų
- Vanilinis cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Mascarpone sūris, 250 gramų
Gaminimo instrukcija:
Grietinėle išplakame su baltuoju ir vaniliniu cukrumi.
Sudedame maskarponės sūrį ir dar kartą išmaišome.
Galiausiai įmaišome mėlynes.
Sudedame į taures ir dedame į šaldytuvą 6-8 valandoms.
Labai skanu - tinka tortams pertepti, pyragėliams ir pan.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2018-07-23 13:40
tikrai labai skanus ,dariau ,mano svečiams labai patiko ,rytoj vel darysiu ,,,
2016-11-14 12:09
Labai skanu
O del porciju kiekio - i kiek tauriu isdalinsi, tiek ir bus porciju
Sitas desertukas gana sotus, tai as dedu i mazus desertinius indelius ir gaunasi apie 4 porcijas. Galima i dar mazesnius dedant turbut ir iki kokiu 5-6 porciju datempti. Ir grietineles as dedu biski daugiau, ne 100, o 200ml, kad iseiga didesne butu 



2015-05-07 23:30
tikra kaloriju bomba
2013-08-05 21:58
O kelioms cia porcijoms!?? 

2020-05-13 16:58