Maskarponės sūrio desertas su braškėmis ir avietėmis

Maskarponės sūrio desertas su braškėmis ir avietėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Avietės, 300 gramų
  • Cukrus, 250 gramų
  • Jogurtas, natūralus, 150 gramų
  • Grietinėlė, 30 %, 250 mililitrų
  • Braškės, 300 gramų
  • Mascarpone sūris, 250 gramų
Gaminimo instrukcija:

Gausis maždaug 4 porcijos.
Braškes sutrinkite blenderiu su 100 g cukraus.
Avietes taip pat su 100 g cukraus.
Maskarponės sūrį su jogurtu sumaišykite į vientisą masę.
Grietinelę suplakite iki putėsių ir įmaišykite ją į maskarponės ir jogurto mišinį.
Patiekite taurėse, išdėdami sluoksniais.
Galite papuošti mėta.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Justina
» Rašyti komentarą