Maskarponės sūrio desertas su braškėmis ir avietėmis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Avietės, 300 gramų
- Cukrus, 250 gramų
- Jogurtas, natūralus, 150 gramų
- Grietinėlė, 30 %, 250 mililitrų
- Braškės, 300 gramų
- Mascarpone sūris, 250 gramų
Gaminimo instrukcija:
Gausis maždaug 4 porcijos.
Braškes sutrinkite blenderiu su 100 g cukraus.
Avietes taip pat su 100 g cukraus.
Maskarponės sūrį su jogurtu sumaišykite į vientisą masę.
Grietinelę suplakite iki putėsių ir įmaišykite ją į maskarponės ir jogurto mišinį.
Patiekite taurėse, išdėdami sluoksniais.
Galite papuošti mėta.
Skanaus.
» Rašyti komentarą