Maskarponės ir špinatų pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Sviestas, 50 gramų
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Sūris, fermentinis, 30 gramų
- Druska, 1 žiupsnelis
- Pipirai
- Kepimo milteliai, ketvirtis arb. šaukšt., 0.3 arbatinio šaukštelio
- Kiaušiniai, tryniai, 3 vienetai
- Špinatai, 250 gramų
- Sūris, maskarponės, 250 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai: sumaišom ir išminkom miltus, kepimo miltelius, druską, sviestą, trynį ir 30 min. pastatom į šaldytuvą. Tada kepame 190 °C temp. 15min.
Įdarui: smulkintą svogūną pakepinam svieste, ten suberiam pjaustytus špinatus, pagardinam druska, pipirais ir kelias minutes pakepam. Išimam, kad atvėstų.
Išsukam maskarponės sūrį, tarkuotą sūrį, kiaušinį, trynius. Įmaišome špinatus, gerai išmaišome ir sudedame ant tešlos.
Kepam 160 °C temp. 30 min.
Skanaus :)
» Rašyti komentarą