Martynos obuolių pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cinamonas, obuoliams
- Cukraus pudra, 150 gramų
- Cukrus, obuoliams
- Obuoliai, 5 vienetai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 300 gramų
- Sviestas, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
Cukrų išsukame su lydytu sviestu. Mušame po kiaušinį. Į šią masę po truputį beriame miltus ir maišome. Obuolius išdarinėjame, supjaustome, pabarsotme cukrumi ir cinamonu. Į kepimo formą formuojame ploną lakštelį tešlos, ant jo dedame obuolius, o ant viršaus- likusią tešlą. Įkaitiname orkaitę iki 180 C temperatūros ir kepame apie 45 min. Patiekiame su ledais ir pabarstome cukraus pudra. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-11-25 23:30
atrodo tai neviliojanciai 

2010-12-04 17:33