Marokietiškas troškinys su kuskusu

Marokietiškas troškinys su kuskusu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kalakutienos faršas, 350 gramų
  • Kuskusas, 280 gramų
  • Džiovinti abrikosai, 100 gramų
  • Citrinos, žievelė, tarkuota, 1 vienetas
  • Malta ciberžolė, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Mėta, smulkinti lapeliai, 4 valgomieji šaukštai
  • Daržovių sultinys, kubelis, 1 vienetas
  • Kuminas, 1 valgomasis šaukštas
  • Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Saulėgrąžų aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Vanduo, 600 mililitrų
  • Anakardžių riešutai, patiekiant, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Užvirti 600 ml vandens ir ištirpinti daržovių sultinio kubelį. Tuomet išvirti kuskusą pagal instrukcijas ant pakelio.

  2. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir apkepti mėsą, nuolat maišant. Suberti prieskonius ir gerai išmaišyti. Kepti tol, kol mėsa taps rudos spalvos kaip kuminas.

  3. Tuomet sudėti mėsą į puodą su sultiniu. Sudėti abrikosus ir dar pavirti apie 10-15 min.

  4. Į kuskusą įmaišyti citrinos žieveles ir mėtų lapelius. Išmaišyti ir palikti šiek tiek susistovėti.

  5. Į lėkštę sudėti kuskusą ir ant viršaus mėsą. Papuošti anakardžių riešutais.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Dorianas
» Rašyti komentarą