Marokietiškas troškinys su kuskusu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kalakutienos faršas, 350 gramų
- Kuskusas, 280 gramų
- Džiovinti abrikosai, 100 gramų
- Citrinos, žievelė, tarkuota, 1 vienetas
- Malta ciberžolė, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Mėta, smulkinti lapeliai, 4 valgomieji šaukštai
- Daržovių sultinys, kubelis, 1 vienetas
- Kuminas, 1 valgomasis šaukštas
- Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
- Saulėgrąžų aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Vanduo, 600 mililitrų
- Anakardžių riešutai, patiekiant, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Užvirti 600 ml vandens ir ištirpinti daržovių sultinio kubelį. Tuomet išvirti kuskusą pagal instrukcijas ant pakelio.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir apkepti mėsą, nuolat maišant. Suberti prieskonius ir gerai išmaišyti. Kepti tol, kol mėsa taps rudos spalvos kaip kuminas.
Tuomet sudėti mėsą į puodą su sultiniu. Sudėti abrikosus ir dar pavirti apie 10-15 min.
Į kuskusą įmaišyti citrinos žieveles ir mėtų lapelius. Išmaišyti ir palikti šiek tiek susistovėti.
Į lėkštę sudėti kuskusą ir ant viršaus mėsą. Papuošti anakardžių riešutais.
» Rašyti komentarą