Marmurinis riešutų keksas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
- Cukrus, 1 stiklinė
- Grietinė, 200 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kakava, 3 valgomieji šaukštai
- Miltai, 3 valgomieji šaukštai
- Soda, 1 arbatinis šaukštelis
- Actas, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 15
Kiaušinius išplakti su cukrum, supilti grietinę, į ją įmaišyti nugesintą actu sodą, išmaišyti, sudėti išsijotus miltus, gerai išmaišyti.
Tešlą padalinti į 2 dalis, į vieną įmaišyti 3 šaukštus kakavos, į kitą 3 šaukštus miltų.
Formą ištepti sveistu ir po šaukštą dėti tešlą, keičiant spalvas. Pagaliuku arba dantų krapštuku sukamaisiais judesiais išmaišyti spalvas.
Kepti 30 - 35 minutes iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Ar iškepęs, patikrinti pagaliuku.
» Rašyti komentarą