Marmurinis riešutų keksas

Marmurinis riešutų keksas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Grietinė, 200 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kakava, 3 valgomieji šaukštai
  • Miltai, 3 valgomieji šaukštai
  • Soda, 1 arbatinis šaukštelis
  • Actas, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius išplakti su cukrum, supilti grietinę, į ją įmaišyti nugesintą actu sodą, išmaišyti, sudėti išsijotus miltus, gerai išmaišyti.

  2. Tešlą padalinti į 2 dalis, į vieną įmaišyti 3 šaukštus kakavos, į kitą 3 šaukštus miltų.

  3. Formą ištepti sveistu ir po šaukštą dėti tešlą, keičiant spalvas. Pagaliuku arba dantų krapštuku sukamaisiais judesiais išmaišyti spalvas.

  4. Kepti 30 - 35 minutes iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Ar iškepęs, patikrinti pagaliuku.

Porcijų skaičius: 15
Receptą atsiuntė: Deimantė
» Rašyti komentarą