Marmurinis keksas

Marmurinis keksas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Pienas, 1 stiklinė
  • Aliejus, 1 stiklinė
  • Kakava, 2 valgomieji šaukštai
  • Miltai, 2 stiklinės
  • Cukrus, 1.5 stiklinės
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Miltus sumaišome su druska ir kepimo milteliais. Kiaušinius išplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Supilame pieną, aliejų ir išmaišome. Dalimis dedame miltus ir atsargiai maišome, kad neliktų miltų gumulėlių. Į kitą dubenį supilame 1/ 2 tešlos ir į ją įmaišome kakavą. Tešlą semiame po nedidelį samtelį ir pilame į skardą. Pilame samtelį kakavinės tešlos, į jos vidurį- geltonosios ir taip kartojame, kol baigiasi tešla. Kepame apie 50 min., 180°C.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Julija
» Rašyti komentarą