Marinuotų grybų salotos

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti
- Svogūnai, 1 vienetas
- Druska
- Grietinė, 3 valgomieji šaukštai
- Grybai, konservuoti, 300 gramų
Gaminimo instrukcija:
Grybus nukoškite, per sietelį perplaukite (nebūtina). Juos sumaišykite salotinėje su pjaustytu svogūnu, pipirais, druska, grietine. Valgykite su duona. Galima patiekti kaip garnyrą prie mėsos ir bulvių patiekalų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-12-18 19:28

2008-12-26 17:56
Tai nera kuciu pateikalas, tradicinese kuciu patiekaluose negalima grietines
2008-12-22 17:49
jerunda
2009-12-20 20:28