Marinuotų grybų salotos

Marinuotų grybų salotos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Druska
  • Grietinė, 3 valgomieji šaukštai
  • Grybai, konservuoti, 300 gramų
Gaminimo instrukcija:

Grybus nukoškite, per sietelį perplaukite (nebūtina). Juos sumaišykite salotinėje su pjaustytu svogūnu, pipirais, druska, grietine. Valgykite su duona. Galima patiekti kaip garnyrą prie mėsos ir bulvių patiekalų.

Receptą atsiuntė: Tomas
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Gaspadine.lt
2009-12-20 20:28
Ačiū, Bagi, už pastabą. Pasitaisėme.
atir
2009-12-18 19:28
as tai zinau jog mesos negalima per kucias valgyt o prie ko cia grietine
bagi
2008-12-26 17:56
Tai nera kuciu pateikalas, tradicinese kuciu patiekaluose negalima grietines
Justynka
2008-12-22 17:49
jerunda