Marinuotų grybų ir žirnelių salotos

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Svogūnai, 0.5 vieneto
- Žirniai, konservuoti, 1 stiklinė
- Druska
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
- Grybai, miško, marinuoti, 2 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Į salotinę dėkite grybus žirnelius bei susmulkintą svogūną. Pagardinkite druska, pipirais pagal skonį, įdėkite giretinės ir išmaišykite. Skanaus ;)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-12-25 12:06
Man taip pat skaniau su majonezu 

2010-07-19 14:53








2009-10-13 21:12
Majonezas irgi tinka, bet grietine lengviau ir maziau numusa naturalu misko grybu skoni. O jei norite, kad grybu skonio is vis nebutu, isidekite dar kecupo



2009-10-13 13:49
Grietinė su grybais dera tikrai geriau, nei majonezas 

2013-09-13 20:04