Marinuotos strimelės

kas mėgsta žuvį - skanaus!!!
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Strimelės, (geriau nešaldytos), 1 kilogramas
- Druska
- Miltai
- Svogūnai, (vidutiniai), 4 galvos
- Morkos, vidutinio dydžio, 2 vienetai
- Vanduo, 500 mililitrų
- Cukrus, 2
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Actas, 9%, 1 stiklinė
- Aliejus, kepimui
- Prieskoniai, (žuviai)
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Nuvalyti strimėlę,galvą nupjauti,viduriukus išimti.Pabarstyti prieskoniukais žuviai,palikti trumpam.
Miltuose apvolioti strimėlę ir iškepti.
Paruošti marinatą - apie 500 ml vandens pavirti pjaustytą svogūną ir morkas,(kol paminkštėja).pridėti apie 2 valg.šaukštus cukraus,arbatinį šaukštelį druskos ir apie 1 stiklinę 9 % acto.Marinatas turi būti rūgštokas,nes žuvis sugeria.
Dar ant šiltos žuvies pilti karštą marinatą,kad apsemtų ir uždengus palikti šaltai per naktį.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2020-10-02 22:25
Bandysiu aciu.
2017-04-12 21:30
Katik pameginau.roj ragausime!
2021-01-28 18:58