Marinuotos strimelės

Marinuotos strimelės
kas mėgsta žuvį - skanaus!!!
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Strimelės, (geriau nešaldytos), 1 kilogramas
  • Druska
Kepimui:
  • Miltai
  • Svogūnai, (vidutiniai), 4 galvos
  • Morkos, vidutinio dydžio, 2 vienetai
  • Vanduo, 500 mililitrų
  • Cukrus, 2
Marinatui:
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Actas, 9%, 1 stiklinė
  • Aliejus, kepimui
  • Prieskoniai, (žuviai)
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuvalyti strimėlę,galvą nupjauti,viduriukus išimti.Pabarstyti prieskoniukais žuviai,palikti trumpam.

  2. Miltuose apvolioti strimėlę ir iškepti.

  3. Paruošti marinatą - apie 500 ml vandens pavirti pjaustytą svogūną ir morkas,(kol paminkštėja).pridėti apie 2 valg.šaukštus cukraus,arbatinį šaukštelį druskos ir apie 1 stiklinę 9 % acto.Marinatas turi būti rūgštokas,nes žuvis sugeria.

  4. Dar ant šiltos žuvies pilti karštą marinatą,kad apsemtų ir uždengus palikti šaltai per naktį.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Zita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ieva
2017-04-12 21:30
Katik pameginau.roj ragausime!