Marinuotos šparaginės pupelės

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Juodieji pipirai, grūdeliai
- Laurų lapai
- Actas, 1 stiklinė
- Vanduo, 1 litras
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Šparaginės pupelės, 2 kilogramai
Gaminimo instrukcija:
Pupeles nuplauname ir supjaustome 2-3 cm ilgio gabalėliais. Juos 2-3 min. pamerkiame į karštą pasūdytą vandenį. Tuomet išgriebiame ir sudedame į stiklainius. Užpilame nukoštu verdančiu marinatu.
Pasterizuojame verdančiame vandenyje 30-40 min. Stiklainius sandariai uždarome ir apverstus atvėsiname.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2020-08-23 10:10
Litras acto ir litras vandens???? Parase iš lempos kad puslapi receptais uzpildyt 

2016-08-05 02:07
Vandens litras,o acto stiklinė,čia kažkas baisaus,gali visą skrandį išgraužti.
2012-08-08 19:36
ar tikrai tokiom proporcijom viska reikia deti?
2012-08-01 10:42
pernai dariau, super, šiemet vėl darysiu. 

2021-08-06 22:02