Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Avokadai, supjaustytas kubeliais, 1 vienetas
- Cukrus, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Svogūnai, žieminiai, 20 gramų
- Lašiša, supjaustyta kubeliais, 300 gramų
- Žaliosios citrinos, sultys, šviežiai spaustos, 3 valgomieji šaukštai
- Druska, malūnėlyje, 1 arbatinis šaukštelis
- Sėklos, moliūgų, kepintos ir sutrupintos, 3 valgomieji šaukštai
- Malta aitrioji paprika, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Tortilija, 4 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Kiekvieną tortiliją supjaustykite į 8 dalis.
Patepkite jas alyvuogių aliejumi, pabarstykite druskos ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5 - 6 minutes, kol gražiai paruduos.
Sumaišykite 2 valgomuosius šaukštus alyvuogių aliejaus, ANCHO aitriąsias paprikas, cukrų ir druską.
Atskirai sumaišykite lašišos, avokado kubelius ir 2/3 svogūno bei moliūgų sėklas. Aplaistykite lašišą padažu ir palikite, kad marinuotųsi.
Patiekdami sudėkite lašišos gabalėlius ant šiltų tortilijų.
» Rašyti komentarą