Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE

Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Avokadai, supjaustytas kubeliais, 1 vienetas
  • Cukrus, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Svogūnai, žieminiai, 20 gramų
  • Lašiša, supjaustyta kubeliais, 300 gramų
  • Žaliosios citrinos, sultys, šviežiai spaustos, 3 valgomieji šaukštai
  • Druska, malūnėlyje, 1 arbatinis šaukštelis
  • Sėklos, moliūgų, kepintos ir sutrupintos, 3 valgomieji šaukštai
  • Malta aitrioji paprika, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Tortilija, 4 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Kiekvieną tortiliją supjaustykite į 8 dalis.

Patepkite jas alyvuogių aliejumi, pabarstykite druskos ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5 - 6 minutes, kol gražiai paruduos.

Sumaišykite 2 valgomuosius šaukštus alyvuogių aliejaus, ANCHO aitriąsias paprikas, cukrų ir druską.

Atskirai sumaišykite lašišos, avokado kubelius ir 2/3 svogūno bei moliūgų sėklas. Aplaistykite lašišą padažu ir palikite, kad marinuotųsi.

Patiekdami sudėkite lašišos gabalėlius ant šiltų tortilijų.

Receptą atsiuntė: Santa Maria
» Rašyti komentarą