Marinuotos kiaulienos vėrinukai su pikantišku padažu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Ananasai, supjaustyti kubeliais, 1 stiklinė
- Cukrus, rudasis, + 2 a. š. padažui, 1.5 valgomojo šaukšto
- Česnakai, 3
- Imbieras
- Juodieji pipirai, malti
- Kiaulienos sprandinė, 350 gramų
- Pienas, kokoso, 0.8 stiklinės
- Sojos padažas, + 2 a. š. padažui, 4 valgomieji šaukštai
- Druska
- Sviestas, žemės riešutų, 4 valgomieji šaukštai
- Žaliosios citrinos, žievelė, tarkuota, 1 arbatinis šaukštelis
- Raudonieji pipirai, dribsniai
Gaminimo instrukcija:
Sumaišykite 2 išspaustas česnako skilteles, tarkuotą imbiero gabaliuką (maždaug graikinio riešuto dydžio), laimo žievelę, 4 šaukštus sojos padažo, 1,5 šaukšto rudojo cukraus, druską bei pipirus.
Kiaulieną supjaustykite stambiais kubeliais ir sumaišykite su pasiruoštu marinatu.
Palikite bent 3 val. šaltai pasimarinuoti.
Išsimarinavusią kiaulieną bei ananaso gabaliukus maukite ant iešmelių ir kepkite apie 15-25 min. virš įkaitusių žarijų.
Tuo tarpu nedideliame inde sumaišykite padažą iš kokoso pieno, žemės riešutų sviesto, smulkintos 1 skiltelės česnako, likusio sojos padažo ir rudojo cukraus.
Padažą šiek tiek pašildykite ir apšlakstykite juo iškepusius šašlykus.
Skanaus.
» Rašyti komentarą