Marinuotos dešrelės keptos grilyje

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Dešrelės, laužo ar grilio, 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:
Marinatui: 10 g. krapų, 50 g. majonezo, 10g. sojos padažo, 10 g. alyvuogių aliejaus, 20g. garstyčių ir 1 valg. šaukšt. šašlykų prieskonių.
Dešreles perpjaunam iš abiejų pusių po kelis pjūvius. Iš marinatui skirtų prieskonių padarom marinatą ir juo aptepam dešreles. Paliekam jas pastovėti kokiai valandai. Kepam grilyje iš abiejų pusių, kol apkempa. Tiekiam su ryžiais ir šviežiomis salotomis. Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-05-06 10:23
Mes kepame ant griliaus šviežios mėsos dešreles, labai skanu.
Gal pamarinavus šiuo marinatu ar kokiu kitokiu būtų dar skaniau
Gal pamarinavus šiuo marinatu ar kokiu kitokiu būtų dar skaniau

2010-05-06 10:08
Man patiko!
liuks liuks! 


2010-05-06 15:17