Marinuotos dešrelės keptos grilyje

Marinuotos dešrelės keptos grilyje
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Dešrelės, laužo ar grilio, 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:

Marinatui: 10 g. krapų, 50 g. majonezo, 10g. sojos padažo, 10 g. alyvuogių aliejaus, 20g. garstyčių ir 1 valg. šaukšt. šašlykų prieskonių.

Dešreles perpjaunam iš abiejų pusių po kelis pjūvius. Iš marinatui skirtų prieskonių padarom marinatą ir juo aptepam dešreles. Paliekam jas pastovėti kokiai valandai. Kepam grilyje iš abiejų pusių, kol apkempa. Tiekiam su ryžiais ir šviežiomis salotomis. Skanaus.

Receptą atsiuntė: sandra
» Rašyti komentarą
» Komentarai
.......
2010-05-06 15:17
desreles ir taip su prieskoniais... kam marinatas dar
Odeta
2010-05-06 10:23
Mes kepame ant griliaus šviežios mėsos dešreles, labai skanu.
Gal pamarinavus šiuo marinatu ar kokiu kitokiu būtų dar skaniau
Ringutė
2010-05-06 10:08
Man patiko! liuks liuks!