Marinuoti vynuoginiai pomidorai su čiobreliais

Marinuoti vynuoginiai pomidorai su čiobreliais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pomidorai, vyšniniai, 1 kilogramas
  • Čiobreliai, 50 gramų
  • Actas, 150 mililitrų
  • Vanduo, 1 litras
  • Druska, 3 valgomieji šaukštai
  • Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Marinatą gaminkite iš acto, vandens, druskos ir cukraus. Viską sudėję į puodą, ant vidutinės ugnies virkite keletą minučių.

  2. Pomidorus sudėkite į stiklainius, įkišdami po šakelę čiobrelių. Užpilkite juos dar karštu marinatu. Stiklainius pasterizuokite 20 minučių ir sandariai uždarykite.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Gražina
» Rašyti komentarą