Marinuoti vištų sparneliai su šonine

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti
- Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Kiaulienos šoninė, pjaustyta juostelėmis, kiekvienam vištos sparneliui, 300 gramų
- Druska
- Šparagai, kiekvienam vištos sparneliu, 300 gramų
- Mėta, lapeliai, smulkinti
- Marinuoti sparneliai, 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:
Mauname ant iešmelių marinuotus vištų sparnelius ir kepame įkaitintoje orkaitėje kol gražiai apskrus.
Kol kepa sparneliai ruošiame garnyrą:
Šparagus stambiai supjaustome (į 3-4 dalis, priklausomai nuo šparagų dydžio). Apliejame alyvuogių aliejumi, laimo sultimis. Užbarstome druskos pipirų ir smulkintų mėtų lapelių.
Imame pailgai atpjautą šoninės gabalėlį ir juo apvyniojame šparagą. Šiuos suktinukus veriame ant nedidelių iešmelių ir dedame į orkaitę 5 minutėms kartu su sparneliais (baigiant kepti sparneliams).
Skanu ir paprasta! :)
» Rašyti komentarą