Marinuoti vištų sparneliai su šonine

Marinuoti vištų sparneliai su šonine
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti
  • Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Kiaulienos šoninė, pjaustyta juostelėmis, kiekvienam vištos sparneliui, 300 gramų
  • Druska
  • Šparagai, kiekvienam vištos sparneliu, 300 gramų
  • Mėta, lapeliai, smulkinti
  • Marinuoti sparneliai, 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:

Mauname ant iešmelių marinuotus vištų sparnelius ir kepame įkaitintoje orkaitėje kol gražiai apskrus.

Kol kepa sparneliai ruošiame garnyrą:

Šparagus stambiai supjaustome (į 3-4 dalis, priklausomai nuo šparagų dydžio). Apliejame alyvuogių aliejumi, laimo sultimis. Užbarstome druskos pipirų ir smulkintų mėtų lapelių.

Imame pailgai atpjautą šoninės gabalėlį ir juo apvyniojame šparagą. Šiuos suktinukus veriame ant nedidelių iešmelių ir dedame į orkaitę 5 minutėms kartu su sparneliais (baigiant kepti sparneliams).

Skanu ir paprasta! :)

Receptą atsiuntė: Laura
» Rašyti komentarą