Marinuoti svogūniukai

Marinuoti svogūniukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Svogūnai, 6 vienetai
  • Actas, 0.5 stiklinės
  • Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Laurų lapai, 5 vienetai
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:

Svogūnus supjaustyti, užpilti actui, berti druskos ir pipirų, dėti aliejaus, išmaišyti ir marinuoti bent 4 valandas.

Skanaus.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Milda
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Diana
2020-04-18 19:10
Matau nuotraukoje krapus o jie neparašyti. Aš dar krapų įdedu
Ly.
2016-07-01 18:43
Mes tai supjaustytus svogunus patrinam su druska ir cukrum. Tada pilam acta ir alieju
Rolanda
2016-07-01 16:17
Dar geresnis budas tai palaikai acte koki puse valandos nuplauni po saltu vandeniu ir sumaisai su geru majonezu aisku zalio krapuko ar laiskiuko . Pabandykit tikrai patiks