Marinuoti šonkauliukai

Marinuoti šonkauliukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Juodieji pipirai
  • Kiauliena, arba ėriena, šonkauliai, 600 gramų
  • Druska
  • Rozmarinas, 2 valgomieji šaukštai
  • Čiobreliai, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Mėsą nuplaukite, nudžiovinkite, apibarstykite druska, pipirais ir SANTA MARIA prieskoniais, užpilkite citrinos sultimis, padruskinkite. Rankomis įtrinkite prieskonius į mėsą ir palikite 1 val. marinuotis.
Išsimarinavusią mėsą kepkite orkaitėje ant grotelių griliaus režimu (apačioje padėkite skardą į kurią kepant nubėgtų visas riebalų perteklius) arba kepkite ant tikro griliaus su žarijomis.
Šonkauliukus patiekite karštus su jums patinkančiu garnyru.

Skanaus

Receptą atsiuntė: Eglė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Aušrikė
2021-11-14 11:06
O kokius Santa Maria prieskonius beriate?