Marinuoti pievagrybiai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 0.75 arbatinio šaukštelio
- Česnakai, 3
- Gvazdikėliai, 4 vienetai
- Juodieji pipirai
- Krapai, džiovinti
- Laurų lapai, 5 vienetai
- Saulėgrąžų aliejus, 0.4 stiklinės
- Actas, 70%, 5.7 mililitro
- Pievagrybiai, 500 gramų
- Vanduo, 0.3 stiklinės
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Grybus nuplauti, perpjauti per pusę.
Česnakus išspausti.
Sudėti visus ingredientus į keptuvę, išskyrus česnaką.
Užvirinti ant vidutinės ugnies, po to sumažinti ugnį ir virti uždengus 5 min.
Išjungti ugnį ir sudėti česnaką.
Grybus atvėsinti ir sudėti į stiklainį, padėti į šaldytuvą.
Palaikyti šaldytuve mažiausiai 4 val.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-04-02 10:31
nesupyki bet kiek tas 5.7mililitro??????
2011-07-27 21:00