Marinuoti pievagrybiai

Marinuoti pievagrybiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 0.75 arbatinio šaukštelio
  • Česnakai, 3
  • Gvazdikėliai, 4 vienetai
  • Juodieji pipirai
  • Krapai, džiovinti
  • Laurų lapai, 5 vienetai
  • Saulėgrąžų aliejus, 0.4 stiklinės
  • Actas, 70%, 5.7 mililitro
  • Pievagrybiai, 500 gramų
  • Vanduo, 0.3 stiklinės
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Grybus nuplauti, perpjauti per pusę.
Česnakus išspausti.
Sudėti visus ingredientus į keptuvę, išskyrus česnaką.
Užvirinti ant vidutinės ugnies, po to sumažinti ugnį ir virti uždengus 5 min.
Išjungti ugnį ir sudėti česnaką.
Grybus atvėsinti ir sudėti į stiklainį, padėti į šaldytuvą.
Palaikyti šaldytuve mažiausiai 4 val.

Receptą atsiuntė: Agnė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
egis
2011-07-27 21:00
dek 6 MILILITRUS))))
genute
2011-04-02 10:31
nesupyki bet kiek tas 5.7mililitro??????