Marinuoti pievagrybiai

Marinuoti pievagrybiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pievagrybiai, 700 gramų
  • Vanduo, 300 mililitrų
  • Actas, 70 mililitrų
  • Česnakai, 2 skiltelės
  • Laurų lapai, 2 vienetai
  • Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
  • Druska, 1 valgomasis šaukštas
  • Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Į puodą pilame vandenį, actą, druską, cukrų, pipirus. Išmaišome, užviriname.

  2. Užvirus dedame švarius grybus. Paverdame 5 - 7 minutes. Tuomet dedame česnaką. Išmaišome. Uždengiame ir paverdame dar 5 minutes.

  3. Dedame į švarius stiklainius, viršų užpilame aliejumi, kad susidarytų orui nepralaidi plėvelė ir užsukame. Laikyti šaltai.

Porcijų skaičius: 1
Receptą atsiuntė: Rugilė
» Rašyti komentarą