Marinuoti obuoliai

Marinuoti obuoliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinos, žievelės
  • Cukrus, 300 gramų
  • Gvazdikėliai
  • Obuoliai, 1 kilogramas
  • Actas, vyno, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:

Obuolius nulupame, perpjauname į dvi ar keturias dalis, pašaliname sėklalizdžius, sudedame į verdantį cukraus ir acto tirpalą. Įdedame prieskonius, verdame, kol obuoliai suminkštėja. Išvirusius obuolius sudedame į indus, marinatądar paviriname, kad jo sumažėtų, užpilame ant obuolių. Indą uždarome, laikyti šaltai.

Receptą atsiuntė: RM
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Jonė
2016-11-04 14:05
Labai geras receptas
(anonimas)
2011-08-28 09:24
tai ka geriau laikysis kad acto pilama