Marinuoti kiaulienos šonkauliukai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, padažui, 2
- Juodieji pipirai, malti
- Medus, padažui, 2 valgomieji šaukštai
- Kiaulės šonkauliai, 1 kilogramas
- Baltas vynas, sausas, 300 mililitrų
- Druska
- Druska, padažui, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Aliejus, padažui, 2 valgomieji šaukštai
- Kečupas, padažui, 2 valgomieji šaukštai
- Citrinos žievelė, padažui, 2 valgomieji šaukštai
- Prieskoniai, šonkauliukams su medumi
Gaminimo instrukcija:
Kiaulės šonkaulius įtryniau druska ir pipirais ir abiejų pusių, užpyliau vynu ir dėjau šaltai 4 valandoms.
Išmarinuotus kauliukus kepiau grilyje.
Šonkaulius patiekiau su padažu.
Padažo gaminimas: į aliejų įmaišyti druską, medų, kečupą, citrinos sultis, žievelę ir sutrintą česnaką.
Gero apetito
» Rašyti komentarą