Marinuoti česnakų žiedkočiai

Marinuoti česnakų žiedkočiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
  • Česnakai, žiedkočiai
  • Actas, 150 mililitrų
  • Vanduo, 1 litras
  • Druska, 1 valgomasis šaukštas
  • Prieskoniai, marinavimui, 1 valgomasis šaukštas
  • Čili, pipirai
Gaminimo instrukcija:

Vienam litrui vandens 3 š. cukraus, 1 š. druskos, 150ml acto, 1 š. prieskonių mišinio marinavimui.

Į švarius stiklainius įdedame po vieną čili pipiriuką, sudedame susuktus žiedkočius. Užpilame verdančiu marinatu ir užsukame iškaintintais dangteliais. Per naktį paliekame dangtelias žemyn ir uždengus. Kitą dieną jau galima nešti į vėsią patalpą. Puikus garnyras prie šašlyko ar grilio kepsnio.

Receptą atsiuntė: Renata
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Genovaitė
2019-06-09 00:06
Dabar noriu marunuoti bet neturiu čili pipiro irdar ar nereikia apvirti česnakų
jokaly babai
2012-08-11 23:32
gdie nasz cesnak arselis: 55555555555555
Renata
2009-07-21 11:40
Taip, cia paprastu zieminiu cesnaku ziedkociai. Allium savitus Svarbiausia nepaveluoti nupjauti ju, kol nesumedeje. ~birzelio vidurys.
mananana
2009-07-21 11:20
o cia paprastu cesnaku ziedkociai? siaip kiek zinau, tai marinuoja laukinio cesnako ziedkocius lot. Allium Victorialis. rusiskai vadinama cheremsha.
Renata
2009-06-24 08:37
Taip, Lijana, karta paragaves negali sustot