Marinuoti burokėliai su obuolių sultimis

Marinuoti burokėliai su obuolių sultimis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 100 gramų
  • Juodieji pipirai, 12 vienetų
  • Obuolių sultys, 1 litras
  • Burokėliai
Gaminimo instrukcija:

Burokėlius nuplaukite, supjaustykite kubeliais ar griežinėliais, sudėkite į iškaitintus stiklainius ir užpilkite iki užvirmo pakaitintu marinatu.

Marinatas:
į emaliuotą puodą įpilama obuolių sultis, įberiama cukraus, pipirų. Verdama 15 minučių. Po to marinatas nukeliamas nuo ugnies ir pilstoma į stiklainius su burokėliais. Tiek marinato užtenka trijų litrų burokėlių stiklainiui užpilti.

Receptą atsiuntė: justelez
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Daina Danutei
2020-10-01 18:45
Nereikia virti juk! Negi reikua siškinti kad supjaustai arba surarkuoji ir užpili sultimis be jokio cukraus ur druskos!
Danute
2014-08-02 14:51
labai gaila, bet nepasakyta,kad reikia isvirti ir deti druskos
Irena
2012-08-28 19:59
Esu ragavus labai skanu, tik neaišku kaip su ta druska
o
2011-09-24 14:16
o druskos nereikia?
sigita
2011-09-08 21:18
SKANU AS TAIP DARAU ,BLIZGA NUO SVIESOS,BUROKELIAI TIK VIRTI.