Marinuoti burokėliai

Marinuoti burokėliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
  • Juodieji pipirai, 5 vienetai
  • Laurų lapai, lapeliai, 3 vienetai
  • Actas, 1 stiklinė
  • Vanduo, 1.5 litro
  • Druska, 1 valgomasis šaukštas
  • Burokėliai, 2 kilogramai
  • Kvapieji pipirai, 5 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Į verdantį vandenį sudėkite prieskonius (išskyrus actą), pavirkite kelias minutes.
Supilkite actą.
Marinatas paruoštas.
Išvirkite burokėlius vandenyje, nulupkite nuo jų odeles.
Pjaustytus ar nepjaustytus sudėkite į stiklainius, užpilkite marinatu, uždėkite dangtelius (bet neužsukite).
Stiklainius sustatykite į verdančio vandens puodą ir taip pakaitinkite 15 minučių.
Tuomet užsukite dangtelius, apverskite, leiskite ataušti.
Laikykite šaltai.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Rima
» Rašyti komentarą
» Komentarai
zelma
2014-10-10 13:19
aš dar dedu kmynų, labai pagerina skonį
Alina
2014-09-20 22:06
As tai su oboliu sultimis truputi druskos super burokeliai o saltibarsciai pasaka
jura
2013-10-02 14:24
as taip pat niekada nekaitinu burokeliu,marinata uzoilu i burokelius,paverdu kartu ir i stiklainius
stase
2012-09-03 18:48
mano burokeliu salotos4kg burokeliu zaliu 0.5kg svogunu 0.5kg paprikos 200 g cesnako 0.5litro aliejaus 200g cukraus 60g druskos 200g 9% acto acta ir cesnaka deti baigiant virti zalius burokelius supjaustyti arba sutarkuoti viska virti 200min baigiant sudeti acta ir cesnakus pilti iparuostus stilainius valgyti ziema
As
2012-08-24 18:52
reikes pabandyt