Marinuoti baravykai

Marinuoti baravykai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Krapai
  • Laurų lapai
  • Petražolės
  • Baravykai, 0.5 kilogramo
  • Druska
  • Aliejus, 0.5 stiklinės
  • Citrinos rūgštis
Gaminimo instrukcija:

Nuvalyti grybai supjaustomi ir užpilti aliejumi, troškinami, kol suminkštės. Tada pasūdomi, pridedama prieskonių, užpilama verdančiu vandeniu tiek, kad būtų apsemti, ir verdama dar 20 min. Grybams išvirus, įpilama pagal skonį rūgšties ir įberiama supjaustytų žalumynų. Grybai tiekiami ataušę.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
slaptas
2013-10-07 09:31
ai nebe skanus
slaptas
2013-10-07 09:30
labai skanu
(anonimas)
2011-08-20 21:09
paprasciausiai kepti grybai...kokie dar marinuoti
Renata
2010-07-31 11:52
Andzo
2010-07-19 14:23
kazkaip nelabai kazkas cia