Marinuoti agurkėliai „bulgariškai“

Marinuoti agurkėliai „bulgariškai“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Agurkai
  • Cukrus, 8 valgomieji šaukštai
  • Actas, 500 mililitrų
  • Vanduo, 4 litrai
  • Druska, 8 valgomieji šaukštai
  • Prieskoniai, marinavimui
Gaminimo instrukcija:

Agurkus sudėti į stiklainius.
Užvirti vandenį ir juo užpilti agurkus stiklainiuose.
Palaikyti apie 15 minučių ir nupilti.
Vėl užvirti ir vėl užpilti.
Vėl nupilti.
Tada išvirti iš 4l vandens ir nurodytų ingridientų marinatą.
Į stiklainį dėti 2 šaukštus sausų prieskonių konservavimui, užpilti marinatu ir užsukti.
Apversti ir laikyti kol atvėsta.
Atvėsusius padėti šaltai.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Lina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Jana
2018-07-07 12:23
sveiki? kokios talpos stiklainius naudojate. ?
Edita
2013-09-06 08:04
Pasaka skonis agurku pagal si recepta jau isbandytas!
aldute
2012-07-19 18:01
sio marinato uztenka trims litrinias stiklainiams
aldute
2012-07-19 17:58
mergaites pats geriausias receptas mano nereik nei stiklainiu kaitinti nei po du kartus uzpildineti: 4stiklines vandens,1stikline cukraus,1stikline acto,1saukstas druskos i stiklaini dedam pipirus kelis ,lauro lapas, serbento lapas,krapas,cesnako skiltele,drugname vandenyje ismaisome cukru,druska,acta ir supilame ant agurku statome i puoda ir kaitiname nuo uzvirimo 5-10 min taip jau statau 3metus nei vienas neisove ir nepabalo skanus mergaites pabandykit
Mergaitės
2011-08-18 09:05
Negaliu suprasti ką netaip darau, iš padarytų keturių dvilitrių stiklainių - du pabalo Stiklainius ploviau su soda ir kaitinau orkaitėje, agurkus irgi dėjau mažučius, jokio sugedusio nebuvo. Prieš kelias savaites pagal kitą receptą marinavau agurkus irgi maždaug pusė nubalo, kita pusė stiklainių liko skaidri. Aš naujokė visuose vakavimuose, bet turbūt padėti man nelabai kas galės tokiu atveju. Man įdomu ką netaip darau?