Marinuoti agurkai

Marinuoti agurkai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Agurkai
  • Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
  • Česnakai
  • Gvazdikėliai, 4 vienetai
  • Juodieji pipirai, žirneliai
  • Krapai
  • Laurų lapai, lapeliai, 2 vienetai
  • Actas, 0.5 stiklinės
  • Vanduo, 1 litras
  • Druska, su kaupu, 1 valgomasis šaukštas
  • Kvapieji pipirai, žirneliai, 4 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Agurkus nuplaukite, sudėkite į stiklainius.
Užpilkite iš likusių ingredientų išvirtu, neverdančiu marinatu.
Stiklainius sustatykite į karšto vandens puodą, pridenkite (neužsukite) dangteliais ir kaitinkite. 1 litro stiklainius 10 min, didesnius - 15 min.
Po to stiklainius užsukite, apverskite ir leiskite atvėsti.
Atvėsus laikykite šaltai.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Audronė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
parasyta
2015-09-24 09:23
3valgomi saukstai cukraus,o tai su kaupu ar nubraukti saukstai?
natalija
2015-08-15 10:49
panasiai bet vietoi acto geriau vieas arbatinis saukstelis citrinos rugsties o cukru kiek nori pagal skoni cia jau bet saukstai cukraus tikrai ir ziauriai skanu
Loreta
2014-09-07 12:19
Taip,actas nesveika,bet toks receptas.Juk valgom ne kiekviena diena.O actas zinoma 9%.
Joana
2014-08-24 20:33
Aš agurkus konservuoju be acto. Receptas geras, tik vietoje acto į trilitrinį stiklainį pilu puslitrinį stiklainį kaukazinių geltonų slyvučių arba raudonų serbentų uogų. Be acto skanu ir sveika.
:)
2014-08-22 18:35
o kokio stiprumo actas?