Marinuotas kepsnys su kivi

Marinuotas kepsnys su kivi
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Vanduo
  • Kiaulienos nugarinė, 400 gramų
  • Druska
  • Aliejus
  • Prieskoniai, kiaulienai
  • Kivi, 4 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Nulupame kivi, sutriname ir šia mase įtriname kiaulienos kepsnį.
Suvyniojame kepsnį į foliją ir paliekame pasimarinuoti 5 valandoms.
Mėsai išsimarinavus, išvyniojame ir pabarstome ją druska, pipirais bei kiaulienos prieskoniais.
Tuomet dedame kepsnį į kepimo indą, įpilame šiek tiek aliejaus bei vandens, uždengiame folija ir kepame apie 20 minučių 200 laipsnių temperatūroje, po to nuimame foliją ir dar šiek tiek pakepame, kol mėsa apskrunda.
Kepsnį supjaustome ir patiekiame dar karštą su mėgstamu garnyru.
Šis marinatas puikiai tinka ir šašlykams.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Audronė
» Rašyti komentarą