Marinuotas kepsnys

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Petražolės, 1 sauja
- Svogūnai, 2 vienetai
- Kiauliena, 1 kilogramas
- Actas, 5 valgomieji šaukštai
- Vanduo, 200 mililitrų
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Kiaulienos kepsnius marinuoti reikia apie 6 valandas, o jei galite ir turite laiko, marinuokite apie parą.
Taigi pirmiausiai pasiruošiame marinatą. Į vandenį įmaišome druską ir actą. Mėsos kepsnius įtriname pipirais, sudedame ant mėsos svogūnų griežinėlius, smulkintas petražoles ir tik tuomet viską užpilame marinatu.
Išmarinuotus kepsnius kepti orkaitėje apie 40 minučių (180 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje) arba grilyje, ant grotelių, virs žarijų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-08-01 00:28