Marinuotas kepsnys

Marinuotas kepsnys
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Petražolės, 1 sauja
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Kiauliena, 1 kilogramas
  • Actas, 5 valgomieji šaukštai
  • Vanduo, 200 mililitrų
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Kiaulienos kepsnius marinuoti reikia apie 6 valandas, o jei galite ir turite laiko, marinuokite apie parą.

Taigi pirmiausiai pasiruošiame marinatą. Į vandenį įmaišome druską ir actą. Mėsos kepsnius įtriname pipirais, sudedame ant mėsos svogūnų griežinėlius, smulkintas petražoles ir tik tuomet viską užpilame marinatu.

Išmarinuotus kepsnius kepti orkaitėje apie 40 minučių (180 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje) arba grilyje, ant grotelių, virs žarijų.

Receptą atsiuntė: Felicija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
ligita
2012-08-01 00:28
laikiau para laiko marinate,gavosi super, labai skanus, dekui uz recepta