Marinuota silkė su svogūnais

Marinuota silkė su svogūnais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Silkė, su galva, 1 vienetas
  • Alyvuogių aliejus
  • Druska
  • Citrinpipiriai
  • Žolelės
Gaminimo instrukcija:

Silkei nupjauname galvą, atskiriame nuo kaulo ir odos. Gautą silkės filė supjaustome gabaliukais ir sudedame į dubenį. Supjaustytus gabaliukus apibarstome citrinpipiriais, druska, SANTA MARIA sodo prieskoninėmis žolelėmis ir išspaudžiame citrinos sultis. Užpilame skiestą vandenį su actu (0,5 stiklinės vandens ir 2 valg.š. maistinio acto). Paliekame kelioms valandoms.
Marinuotus silkės gabaliukus sudedame į paruoštą indą, dedame supjaustytus svogūnų žiedus ir pilame alyvuogių aliejaus.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Jelena
» Rašyti komentarą