Margasis vyšnių pyragas

Margasis vyšnių pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 260 gramų
  • Margarinas, kepimui skirtas „Rama“, kambario temperatūros, 100 gramų
  • Vyšnios, be kauliukų (arba avietės), 250 gramų
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 85 gramai
  • Šokoladas, juodasis, gabaliukai, 100 gramų
  • Vanilinis cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Varškės sūris, kambario temperatūros, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:

Orkaitė įkaitinama iki 170 laipsnių temperatūros.
Į 22 cm skersmens apvalią formą įklojamas kepimo popierius.
Kepimui skirtas Rama margarinas sumaišomas su 130 g cukraus, pridedamas 1 kiaušinis ir suplakama vienalytė masė.
Sudedami miltai ir sumaišoma tešla.
Pabaigoje sudedami šokolado gabaliukai.
Tešla supilama į formą, suberiamos vyšnios ar avietės.
Kambario temperatūros sūris sumaišomas su vaniliniu cukrumi, 130 g cukraus, 3 kiaušiniais ir sumaišoma vienalytė masė.
Sūrio masė užpilama ant uogų ir viskas dedama į orkaitę kepti.
Po 40 minučių orkaitė išjungiama, durelės truputį praveriamos ir pyragas paliekamas orkaitėje, kad sustingtų.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Lukas
» Rašyti komentarą