Margasis pyragas (Keksas)

Margasis pyragas (Keksas)
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Kakava
  • Krakmolas, 1 stiklinė
  • Kiaušiniai, 5 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
  • Pienas, 3 valgomieji šaukštai
  • Aliejus, 1 stiklinė
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Vanilinis cukrus
Gaminimo instrukcija:

Viską sudedame i vieną indą (išskyrus kakavą) ir laba gerai išplakame.
Šią visą masę padalina i dvi lygias dalis.
Į vieną dalį įdedame kakavos (truputį, kad įgautų šokoladinį atspalvį) ir taip pat gerai išmaišome.
Į formą pirma supilame šviesią masę, o vėliau iškart pilame antrąją šokoladinę dalį.
Kepame orkaitėje maždaug 40-50 min. 170 laipsnių temperatūroje.
Tai mano pats pirmasis keksas, kurį buvau padariusi.
Labai lengva ir tikrai laaabai skanu.
Skanaus visiems!

Receptą atsiuntė: Gerda
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Irena
2016-08-10 15:44
na nematau kiek dėti kakavos ????
Jolanta
2016-06-07 21:24
Labai skanus keksas tik as vietoj aliejaus sviesto istirpinau. Kita karta dziovintu abrikosu idesiu ir riesutu.
aurika
2015-12-22 03:11
viskas gavosi super,tik truko virsus.
vaiva
2015-08-16 12:43
ar būtina dėti pieno?
laima
2014-07-13 19:39
sveikos kepejeles,as siandie iskepiau si pyraga ir sveciai labai isgyre kad skanus . as nedejau nei aliejaus,nei sviesto is akies krakmolo ir tik 2 didelius kiausinius, ir labai liuks gavosi.