Manų pyragas su snieguotais serbentais ir naminėmis tarkuotomis morkomis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Manų kruopos, 1 stiklinė
- Miltai, 1 stiklinė
- Kefyras, 1 stiklinė
- Cukrus, 1 stiklinė
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Sviestas, 50 gramų
- Soda, 1 arbatinis šaukštelis
- Morkos, tarkuotos, 1 saujelė
- Pienas, 2 stiklinės
- Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Vanilinis cukrus, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Užmaišyti ištirpintą sviestą, cukrų, kiaušinius, kefyrą. Įberti tarkuotų morkų. Sudėti miltus, manų kruopas. Sudėti actu užgesintą sodą. Išmaišyti. Kepimo formą ištepti sviestu. Pabarstyti miltais ir supilti tešlą. Kepti 180°C temp. 30 - 40 min. Dantų krapštuku patikrinti ar iškepęs. Karštą ir iš kepimo formos dar neišimtą pyragą sulaistyti kambario temperatūros saldintu pienu. Jis greitai įsigers, supilti visą. Cukrų piene ištirpinti iš anksto. Papuošti raudonaisiais serbentais ir apiberti perliniu cukrumi. Valgyti su šaukšteliu.
Skanaus.
» Rašyti komentarą