Manų kruopų pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Cukrus, 200 gramų
- Pienas, 220 mililitrų
- Sviestas, 120 gramų
- Kvietiniai miltai, 180 gramų
- Manų kruopos, 120 gramų
- Ciberžolė, 1 arbatinis šaukštelis
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Soda, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Vanilinis cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Migdolai, drožlės, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 24
I dubenį sudedam cukrų ,kiaušinius,vanilinį cukrų ir išplakame. Tada supilam tirpintą sviestą ir pieną ir gerai vėl išmaišome.
Atskirame subenėlyje sumaišome miltus, manų kruopas, ciberžolę, sodą ir viską persijojam į skystą masę ir gerai išmaišom, kad neliktų gumulkukų. Tešlą turi būti grietinės tirštumo (pradžiai galima dėti tik g miltų, o likusius suberti jei trūksta tirštumo).
Tešlą supilame į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi, apibarstome migdolais ir kepame 180°C temp. orkaitėje apie 25 min. (ar iškepęs, patikrinam mediniu pagaliuku).
Skanaus :)
» Rašyti komentarą