Manų kruopų pyragas

Manų kruopų pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Cukrus, 200 gramų
  • Pienas, 220 mililitrų
  • Sviestas, 120 gramų
  • Kvietiniai miltai, 180 gramų
  • Manų kruopos, 120 gramų
  • Ciberžolė, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Soda, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Vanilinis cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Migdolai, drožlės, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. I dubenį sudedam cukrų ,kiaušinius,vanilinį cukrų ir išplakame. Tada supilam tirpintą sviestą ir pieną ir gerai vėl išmaišome.

  2. Atskirame subenėlyje sumaišome miltus, manų kruopas, ciberžolę, sodą ir viską persijojam į skystą masę ir gerai išmaišom, kad neliktų gumulkukų. Tešlą turi būti grietinės tirštumo (pradžiai galima dėti tik g miltų, o likusius suberti jei trūksta tirštumo).

  3. Tešlą supilame į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi, apibarstome migdolais ir kepame 180°C temp. orkaitėje apie 25 min. (ar iškepęs, patikrinam mediniu pagaliuku).

    Skanaus :)

Porcijų skaičius: 24
Receptą atsiuntė: Jolanta
» Rašyti komentarą