Manų košės blyneliai su varške

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cinamonas
- Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 3 valgomieji šaukštai
- Pienas, 3 stiklinės
- Manų kruopos, 2.5 stiklinės
- Varškė, 300 gramų
- Aliejus
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Iš manų kruopų, sviesto ir pieno išverdame manų košę.
Košei ataušus, įmušame į ją kiaušinius, supilame miltus, cukrų, cinamoną, sudedame varškę ir viską gerai išminkome.
Iš gautos tešlos formuojame apvaliu blynelius ir kepame įkaitintoje keptuvėj su aliejumi.
Prie šių blynelių puikiai tinka uogienė.
Puikus ir labai skanus patiekalas pusryčiams.
» Rašyti komentarą