Manų ir rikotos apkepas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Rikota, 125 gramai
- Manų kruopos, 80 gramų
- Cukrus, 60 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Pienas, 0.5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Pieną užvirinti.
Kiaušinius išplakti su cukrumi iki putų.
Sudėti rikotą ir manus, išmaišyti. Pastoviai maišant, po truputį pilti pieną.
Masę supilti į sviestu pateptą kepimo indą ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje 30-40 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-06-24 12:41
kaip matau, cia su kazkokiom uogytem pagamintas apkepas, gal kartais melynes? 

2010-04-17 16:50
ne,tai suris!
2009-10-18 15:31
Klysti, tai varske 

2009-10-18 14:28
Jei neklystu suris..
2017-03-20 19:34