Mano žagarėliai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 200 gramų
- Soda, nugesinta su citrinos rūgštimi, 1 arbatinis šaukštelis
- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Grietinė, arba kefyras, 200 gramų
- Vanilinis cukrus
Gaminimo instrukcija:
Visus produktus sudedame į dubenį: kiaušinį, cukrų, miltus (dedame tiek, kad išsiminkytų tešla), aliejų, sodą, grietinę. Viską išminkome. Ant stalo beriame miltų ir iškočiojame tešlą.
Supjaustome norimo dydžio rombais. Tuose rombuose įpjauname peiliu ir kraštus perkišame per skylutę.
Žagarėlius dedame į įkaitintą aliejų, kad juos apsemtų, ir kepame, kol gražiai pagels iš abiejų pusiu. Išimtus iš aliejaus pabarstome cukraus pudra.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2020-03-24 11:16
Viskas puiku tik miltų tikrai per mažai
2017-06-16 15:21
Labai skanus kepsim dar
2017-04-07 22:27
Issikepiau, žmonai labai patiko, tik vietoje sodos naudojau kepimo miltelius, labai minkstos gavosi 

2017-03-13 11:38
Sveiki,o galima vietoj grietines naudoti grietinele?!
2021-02-14 12:48