Mangoldų ir parmezano sūrio kukulaičiai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Juodieji pipirai, malti
- Muskatas, šviežiai maltas, 0.25 arbatinio šaukštelio
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 1.5 stiklinės
- Pienas, 0.3 stiklinės
- Parmezano sūris, tarkuotas, 0.5 stiklinės
- Druska
- Aliejus, augalinis (kepimui), 2 stiklinės
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Mangoldai, ryšelis, 1 vienetas
- Svogūnų laiškai, smulkinti, 1 sauja
Gaminimo instrukcija:
Mangoldų lapus nuplikinkite, nusausinkite ir susmulkinkite.
Dideliame dubenyje sumaišykite mangoldus, smulkintus svogūnų laiškus, druską, pipirus, muskatą bei cukrų.
Sudėkite tarkuotą sūrį, kiaušinius, supilkite pieną ir viską gerai išmaišykite.
Galiausiai sudėkite su kepimo milteliais sumaišytus miltus.
Gerai išmaišykite tirštą tešlą.
Vidutinio dydžio puode įkaitinkite aliejų ir apkepkite jame šaukštu suformuotus tešlos kamuoliukus.
Iškepusius kukulaičius sudėkite ant popierinio rankšluosčio ir nusivarvėjus riebalams iškart patiekite.
Skanaus.
» Rašyti komentarą