Mango šerbetas

Mango šerbetas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 100 gramų
  • Mango, 4 vienetai
  • Pienas, kokosų, 400 mililitrų
  • Prieskoniai, meduolių
  • Citrinos žievelė, tarkuota, 0.3 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
  1. Vaisius nulupkite, išimkite kaulus.

  2. Kubeliai supjaustytą minkštimą kartu cukrumi ir kokosų pienu sumalkite (geriausiai virtuviniu kombainu) iki vientisos tyrės.

  3. Įmaišykite citrinos sultis, dėkite truputį meduolių prieskonių (muskato, kardamono, gvazdikėlių ir kt.).

  4. Desertą sukrėskite į indelius, uždengę maždaug 2 val., palaikykite šaldymo kameroje.
    Patiekite šaltą.

    Skanaus!

Receptą atsiuntė: Nastiušha
» Rašyti komentarą