Mango šerbetas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 100 gramų
- Mango, 4 vienetai
- Pienas, kokosų, 400 mililitrų
- Prieskoniai, meduolių
- Citrinos žievelė, tarkuota, 0.3 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Vaisius nulupkite, išimkite kaulus.
Kubeliai supjaustytą minkštimą kartu cukrumi ir kokosų pienu sumalkite (geriausiai virtuviniu kombainu) iki vientisos tyrės.
Įmaišykite citrinos sultis, dėkite truputį meduolių prieskonių (muskato, kardamono, gvazdikėlių ir kt.).
Desertą sukrėskite į indelius, uždengę maždaug 2 val., palaikykite šaldymo kameroje.
Patiekite šaltą.
Skanaus!
» Rašyti komentarą