Mango šerbetas

Mango šerbetas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 250 gramų
  • Mango, 4 vienetai
  • Vanduo, 200 mililitrų
  • Sultys, laimo, šviežiai spaustos, 0.4 stiklinės
Gaminimo instrukcija:

Mango vaisius nulupkite, išimkite kauliukus ir sutarkuokite smulkiausia tarka.
Į dubenį su sutarkuotais mango vaisiais su pilkite laimo sultis.
Supilkite į puodą vandenį ir cukrų ir užvirkite ir dar pavirkite kol visiškai ištirps cukrus.
Cukrui ištirpus supilkite į mango vaisių ir laimo sulčių masę.
Viską gerai išmaišykite, supilkite į šalčiui atsparų indą ir padėkite į šaldymo kamerą.
Iš sušalusios masės suformuokite šerbeto kamuoliukus ir patiekite.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Karolina
» Rašyti komentarą