Mango šerbetas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 250 gramų
- Mango, 4 vienetai
- Vanduo, 200 mililitrų
- Sultys, laimo, šviežiai spaustos, 0.4 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Mango vaisius nulupkite, išimkite kauliukus ir sutarkuokite smulkiausia tarka.
Į dubenį su sutarkuotais mango vaisiais su pilkite laimo sultis.
Supilkite į puodą vandenį ir cukrų ir užvirkite ir dar pavirkite kol visiškai ištirps cukrus.
Cukrui ištirpus supilkite į mango vaisių ir laimo sulčių masę.
Viską gerai išmaišykite, supilkite į šalčiui atsparų indą ir padėkite į šaldymo kamerą.
Iš sušalusios masės suformuokite šerbeto kamuoliukus ir patiekite.
Skanaus.
» Rašyti komentarą