Mandarinų skiltelės šokolade

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 150 mililitrų
- Mandarinai, 0.5 kilogramo
- Vanduo, 150 mililitrų
- Šokoladas, juodasis
Gaminimo instrukcija:
Vandenį sumaišyti su cukrumi ir pastatyti ant silpnos ugnies, užvirti. Tada sudėti vienu sluoksniu mandarinų skilteles ir virti ant labai labai silpnos ugnies 20 min.
Po 20 min. ištraukti mandarinus, padėti ant kokių nors grotelių, kad nutekėtų sirupas.
Įkaitinti orkaitę iki 140 laipsnių. Kepimo skardą padengti kepimo popieriumi, ant viršaus padėti groteles su mandarinais ir pašauti į orkaitę pusei valandos.
Ištrauktus iš orkaitės mandarinus atvėsinti ant tų pačių grotelių.
Šokoladą ištirpinti ant vandens vonelės. Į ištirpintą šokoladą mirkyti pusę mandarinų puselės ir palikti ant grotelių, kol šokoladas apdžius kambario temperatūroje.
Mandarinus šokolade laikyti stikliniame uždarame inde.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-02-14 14:09
mandarinai gavosi skanus, bet mano skilteles turbut buvo per mazos tai kai kurie visai tusti gavosi ne taip kaip paveikslelyje, gal prie recepto reiketu prideti skilteliu dydi gal tada priklausys kiek juos reikia virti sirupe, bet taip geras receptelis tik kad uzima laiko
2013-02-20 22:29