Manais farširuota ropė

Manais farširuota ropė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Ropės, 4 vienetai
  • Pienas, 0.5 stiklinės
  • Manų kruopos, 3 valgomieji šaukštai
  • Sūris, fermentinis, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:

Ropes nulupti, nuplauti, užpilti karštu vandeniu ir virti, kol ropės pusiau išvirs. Tada išskobti vidurį. Išskobtą masę išvirti, pertrinti per sietelį ir sumaišyti su jau išvirta piene manų koše. Į gautą masę sudėti cukrų ir šiek tiek sviesto.
Gauta mase įdaryti ropes, sudėti jas į sviestu išteptą indą, apibarstyti tarkuotu sūriu, aplieti lydytu sviestu ir kepti orkaitėje 20-25 min.

Receptą atsiuntė: Elena
» Rašyti komentarą