Manais farširuota ropė

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Ropės, 4 vienetai
- Pienas, 0.5 stiklinės
- Manų kruopos, 3 valgomieji šaukštai
- Sūris, fermentinis, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
Ropes nulupti, nuplauti, užpilti karštu vandeniu ir virti, kol ropės pusiau išvirs. Tada išskobti vidurį. Išskobtą masę išvirti, pertrinti per sietelį ir sumaišyti su jau išvirta piene manų koše. Į gautą masę sudėti cukrų ir šiek tiek sviesto.
Gauta mase įdaryti ropes, sudėti jas į sviestu išteptą indą, apibarstyti tarkuotu sūriu, aplieti lydytu sviestu ir kepti orkaitėje 20-25 min.
» Rašyti komentarą