MAMOS kukuliai sluoksniuotoje tešloje

MAMOS kukuliai sluoksniuotoje tešloje
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Mėsa, Biovela MAMOS kukuliukai, 300 gramų
  • Tešla, sluoksniuota, lapai, 5 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Sluoksniuotą tešlą palaikome kambario temperatūroje 10-15 min. Supjaustome į plonas juosteles.
Kiekvieną Biovelos mamos kukuliuką apvyniojame sluoksniuotas tešlos juostelėmis ir dedame ant kepimo skardos, kuri ištepta aliejumi.
Paruoštus kukuliukus dedame į orkaitę ir kepame apie 12-18 min. 160-180 laipsnių temperatūroje (tešla turi gražiai apskrusti, o kukuliukas sušilti)
Galima pateikti su pasirinktu garnyru arba česnakiniu padažu.
Paprasta, greita, skanu.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Jelena
» Rašyti komentarą