Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Imbieras, padažui, 1 arbatinis šaukštelis
- Juodieji pipirai, malti, padažui
- Kiaulienos faršas, jautienos ar paukštienos, 500 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, padažui, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Džiūvėsėliai, 2 valgomieji šaukštai
- Pienas, padažui, 400 mililitrų
- Sojos padažas, padažui, 1 arbatinis šaukštelis
- Pievagrybiai, padažui, 300 gramų
- Druska, padažui
- Sviestas, padažui, 1 valgomasis šaukštas
- Prieskoniai
- Svogūnų laiškai, padažui, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Kukulių gaminimas: faršą sumaišykite su kiaušiniu, džiūvėsiais ir prieskoniais.
Keptuvėje pasidarome padažą: supjaustome griežinėliais nuluptus pievagrybius, pakepiname ant sviesto, sudedame gabalėlį nulupto, sutarkuoto imbiero (kiek dėti, priklauso nuo to, kokio intensyvumo norite padažo). Šiek tiek pakepinti (jei norit intensyvesnio skonio, dėti pačioje pabaigoje imbierą, o jei silpnesnio - anksčiau). Įdėti kelis šaukštelius miltų, druskos, maltų pipiriukų. Viską pakepinti ir užpilti pienu, įlašinti šaukštelį sojos padažo. Padažo tirštumą reguliuoti pienu. Sudėti kotletukus ir troškinti ant silpnos ugnies apie 20 min. Sudėti į lėkštes ir valgyti su šviežiomis daržovėmis.
Skanaus:)
» Rašyti komentarą