Maltos vištienos kepsnys

Maltos vištienos kepsnys
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištienos faršas, 600 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Džiūvėsėliai, 1 sauja
  • Miltai, 1 sauja
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištieną išminkyti su 1 kiaušiniu, druska, pipirais ir smulkintu svogūnu.

  2. Iš vištienos formuoti storesnius blynelius. Juos apvolioti miltuose, kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose. Pusvalandį palaikyti šaldytuve.

  3. Kepti įkaitintame aliejuje. Tiekti su bulvių koše ir marinuotomis daržovėmis.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Judita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Sigitas
2017-03-19 16:13
Tikrai skanūs kotletukų/karbonadų mišinukai. Lengvai paruošiama ir skanu.