Maltos vištienos kebabas

Maltos vištienos kebabas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 2
  • Juodieji pipirai
  • Slyvos, džiovintos, be kauliukų, 200 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Pienas, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
  • Cukinijos, maža, 1 vienetas
  • Vištienos faršas, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:

Nulupti česnaką ir svogūną. Česnaką, svogūną bei cukiniją patarkuoti.

Sumaišyti tarkuotas daržoves su malta vištiena, įmušti vieną kiaušinį.

Gardinti šviežiai maltais juodaisiais pipirais ir druska.

Tada sumaišyti iki vientisos masės.

Nuplauti slyvas dėti po dvi ant iešmelių.

Slyvas apdėti malta mėsa ir padaryti kebabo formą.

Kepti ant grotelių.

Skanaus.

Receptą atsiuntė: Kristina
» Rašyti komentarą