Maltos mėsos tefteliai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Morkos, 1 vienetas
- Ryžiai, virti, 1 stiklinė
- Svogūnai, 1 vienetas
- Česnakai, 3
- Kiaulienos faršas, 600 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Dešra, vytinta ar rūkyta Biovela, 100 gramų
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Į maltą mėsą sudedame tarkuotą morką, pjaustytą svogūną, susmulkintą dešrą, virtus ryžius, kiaušinį ir prieskonius. Viską labai gerai išmaišome. Darome nedidelius kotletukus ir dedame juos į kepimo indą. Orkaitę įkaitinti iki 190 ir kepti apie 10 min.
Padaryti padažą iš 400 ml pieno, šaukšto miltų ir dviejų šaukštų pomidorų pastos. Viską gerai išmaišyti, pagardinti petražolėmis ir supilti ant kotletukų. Kepti dar apie pusvalandį 175 laipsnių orkaitėje.
Skanaus.
» Rašyti komentarą