Maltos mėsos kepsneliai su grybais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Mėsa, malta, 0.5 kilogramo
- Morkos, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Grybai, 200 gramų
- Sūris, 100 gramų
- Prieskoniai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Maltą mėsą paruoškite taip, kaip darytumėte įprastus kotletus, o iš paruošto faršo padaryti krepšelius. Morką, svogūnus ir grybus pakepinti ir keptuvės turinį sudėti į krepšelius. Viską kepti 180°C temp. orkaitėje 40 - 50 min., likus kepti apie 10 minučių, užttarkuoti sūrio.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2018-11-04 09:32
Cia kai kurios apsirukiusios kazko
2018-06-16 21:55
Turetų už receptą dekoti,bet nekritikuoti
2018-06-16 21:53
Nu bukumas žmonių
2018-02-26 07:47
Ačiū už receptą
2020-08-24 09:20