Maltos mėsos kepsneliai su grybais

Maltos mėsos kepsneliai su grybais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Mėsa, malta, 0.5 kilogramo
  • Morkos, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Grybai, 200 gramų
  • Sūris, 100 gramų
  • Prieskoniai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:

Maltą mėsą paruoškite taip, kaip darytumėte įprastus kotletus, o iš paruošto faršo padaryti krepšelius. Morką, svogūnus ir grybus pakepinti ir keptuvės turinį sudėti į krepšelius. Viską kepti 180°C temp. orkaitėje 40 - 50 min., likus kepti apie 10 minučių, užttarkuoti sūrio.

Skanaus.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Ingrida
» Rašyti komentarą
» Komentarai
skaniai
2020-08-24 09:20
atrodo, nors gamybos jokios kaip du kart du
Nesvarbu
2018-11-04 09:32
Cia kai kurios apsirukiusios kazko
Lina
2018-06-16 21:55
Turetų už receptą dekoti,bet nekritikuoti
Jurga
2018-06-16 21:53
Nu bukumas žmonių
Laima
2018-02-26 07:47
Ačiū už receptą